O nama

MaxiVita d.o.o. je bosansko-hercegovačka kompanija osnovana 2013. godine u Gradačcu. Kao mlada kompanija MaxiVita je u jako kratkom roku uspjela etablirati svoje ime širom Bosne i Hercegovine kao i regije kroz bogatu paletu više od 220 različitih biljnih proizvoda. Pored čajeva naša firma se također bavi preradom različitih biljnih ekstrakata u kozmetičke i dijetetske proizvode za njegu i zdravlje kože i tijela.MaxiVita svim svojim kupcima želi pružiti mali dio prirode svaki dan. Jutrom dok se bude uz jedan od naših čajeva ili u večernjim satima dok se opuštaju uz pomoć naših proizvoda za njegu kože i tijela.Želimo da MaxiVita bude vaša sunčana pratilja tokom cijeloga dana.

Česta pitanja

Pozadinska ideja i vodilja MaxiVite

MaxiVita se temelji na stvaranju prirodnih i kvalitetnih proizvoda iz domaćih biljaka uz kontrolirane poljoprivredne uvjete. Ove biljke rastu širom Bosne i Hercegovine i doprinose raznolikosti MaxiVita proizvoda.

Naša misija

MaxiVitina misija je pružiti visokokvalitetne proizvode kupcima i savjete za usmjeravanje prema zdravijem načinu života putem prirodnih biljnih pripravaka.

Naša inovativnost

Zahvaljujući iskustvu tehnologa i farmaceuta te suvremenim tehnologijama, MaxiVita je jedini proizvođač u regiji koji koristi biokompatibilne piramidalne filter vrećice za proizvodnju biljnih i terapeutske čajeve. Ovaj način pakiranja omogućava veću ekstrakciju zdravih komponenata iz biljaka.Korištenje krupnih dijelova biljaka i biokompatibilnih piramidalnih filter vrećica omogućava maksimalnu ekstrakciju svih zdravih komponenata iz biljaka izravno u šoljici čaja.

Certifikati

U svijetu gdje je briga o zdravlju sveprisutna, pravilna kontrola i kvaliteta proizvoda postaju ključne. U MaxiViti, razumijemo važnost implementiranih standarda naših proizvoda i njihovim koristima za vaše zdravlje. Naša predanost jamči pouzdanost i sigurnost svih naših proizvoda, a tu ključnu ulogu igraju certifikati. S ponosom možemo reći da posjedujemo sve potrebne certifikate koji potvrđuju kvalitetu i ispravnost naših čajeva.