O nama

MaxiVita d.o.o. je bosansko-hercegovačka kompanija osnovana 2013. godine u Gradačcu. Kao mlada kompanija MaxiVita je u jako kratkom roku uspjela etablirati svoje ime širom Bosne i Hercegovine kao i regije kroz bogatu paletu više od 220 različitih biljnih proizvoda.
Pozadinska ideja i vodilja MaxiVite je stvaranje prirodnih i kvalitetnih proizvoda iz domaćih biljaka, koje potiču iz kontrolisanih poljoprivrednih uvjeta. Naše biljke rastu na osunčanim mjestima širom Bosne i Hercegovine dajući raznolikost MaxiVita proizvodima. Izbjegavanjem umjetnih boja, mirisa kao i konzervansa trudimo se zadržati kvalitet i sigurnost naših proizvoda.
MaxiVitina misija je ponuditi našim kupcima visokokvalitetan proizvod kao i savjet kako se okrenuti zdravijem načinu života uz korištenje prirodnih biljnih preparata. 
Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu naših tehnologa i farmaceuta kao i savremenom tehnologijom MaxiVita je je do danas jedini proizvođač u ovoj regiji  koji proizvodi biljne kao i terapeutske čajeve u biokompatibilnoj piramida filter vrećici. Ovaj savremeni način pakovanja omogućava korištenje krupnih djelova biljaka kao i postizanje maksimalne ekstrakcije svih zdravih komponenti direktno u Vašu šoljicu čaja. 
Pored čajeva naša firma se također bavi preradom različitih biljnih ekstrakata u kozmetičke i dijetetske proizvode za njegu i zdravlje kože i tijela.
MaxiVita svim svojim kupcima želi pružiti mali dio prirode svaki dan. Jutrom dok se bude uz jedan od naših čajeva ili u večernjim satima dok se opuštaju uz pomoć naših proizvoda za njegu kože i tijela.
Želimo da MaxiVita bude vaša sunčana pratilja tokom cijeloga dana.