Kako usporiti proces starenje kože - MaxiVita Hyaluron + C krema

Written by: MaxiVita d.o.o.

|

|

Time to read 0 min

Hijaluronska kiselina je sastavni dio kože čija je glavna uloga da održi vlažnost i tonus kože. Najveći nivo hijaluronske kiseline imaju bebe i on se već od djetinjstva pa nadalje smanjuje te ga treba nadoknaditi.

MaxiVita Hyaluron +C krema sadrži makro i mikromolekularnu hijaluronsku kiselinu, vitamin C, ureu, provitamin B5 i jojobu te njeguje površinsku kožu i prolazi do epiderma što rezultira svježom, hidriranom i mlađom kožom. Visoko molekularna hijaluronska kiselina poboljšava hidrataciju i zaglađuje vanjske slojeve kože dok nisko molekularna hijaluronska kiselina prodire dublje u epidermalne slojeve kože gdje nastaju duboke bore. Hijaluronska kiselina u kombinacija sa vitaminom C ima snažan antioksidativan i anti-age učinak. Dok kombinacija uree sa provitaminom B5 i jojobom je unikatna tako da ubrzava proces regeneracije stanica kože, pomaže otkloniti odumrle stanice kože i zadržava vlažnost kože. Redovita upotreba dovodi do elastične, punije i čvršće kože.

Hyaluron +C krema je namijenjena svakodnevnoj njezi suhe kože na predjelima lica, vrata i dekoltea, za njegu dehidrirane i umorne kože, kože bez tonusa i zrele kože sa oslabljenom funkcijom zaštite